Opleidingen
Drone piloot

Erkende opleidingen

Dit zijn de aangewezen entiteiten in België door het Directoraat-Generaal Luchtvaart:

Lijst van aangewezen entiteiten

 

Laat je goed informeren welke opleiding en certificaat past bij je noden en volg een kwaliteitsvolle en  professionele opleiding bij één van onze preferentiële partners.

Noordzee Drones

Designated Entity BE.DESENT.002 & Recognized Entity BE.ORDE-00002

Noordzee Drones is de Europese leider op het gebied van drone training, specialisaties, overleg en deskundige ondersteuning van nieuwe drone piloten. Onze missie is om de hoogste kwaliteit training te geven op het gebied van Unmanned Aerial Systems om de integratie van drones in het nationale luchtruim te waarborgen.

Info
hello@noordzeedrones.be
+32 477 53 43 70

Bezoek de website van Noordzee Drones

Noordzee Drones
EspaceDrone

Designated Entity BE.DESENT.001 & Recognized Entity BE.ORDE-00001

EspaceDrone, opgericht in 2014 en goedgekeurd door DGLV/EASA, biedt de basisopleiding die nodig is om de officiële Europese licentie en de  kennis voor beroepsopleidingen te verkrijgen, inclusief specialisaties in verschillende vaardigheden zoals inspectie, fotogrammetrie, thermografie, luchtfotografie, veiligheid en onderhoud.

EspaceDrone, gelegen op het vliegveld van Temploux (EBNM), beschikt over alle nodige infrastructuur en erkenningen (DGLV-EASA) om deze opleidingen te verzorgen.

Info
info@espacedrone.be

Bezoek de website van EspaceDrone

ESPACEDRONE

Ook preferentiële partner worden en vermeld staan tussen de erkende opleidginsverstrekkers van de Belgian Drone Federation?
Stuur ons een mail via petra@belgiandronefederation